Päätin nyt, että kaikkien tulevien osien nimet ovat englanninkieliset, ja jos vain mahdollista, mukana tulevan kappaleen nimen mukainen...

1.jpg
Julia alkoi Henrikin tavoin saavuttaa vanhuutta pikkuhiljaa, ja päätti hoitaa itsensä huippukuntoon ajoissa. Nopeasti se kävikin.

2.jpg
Nyt kun Justinista oli tullut teini ja hänkin pystyi hoitamaan pikkusisariaan, saikin hän tehdä sitä päivät pitkät. Vanhemmat saivat vihdoin levätä edes hetken.

3.jpg
Julia ainakin tarvitsi lepoa, sillä uusi raskaus ilmoitteli taas tulostaan. Perheessä on nyt jo neljä lasta, ja jos tuoltakin tulee kaksoset, niin köpelösti käy.

4.jpg
Hank oli tehnyt lastenhoitamisen sijaan lähempää tuttavuutta naapuruston haisunäätään.

5.jpg
Perhetavoitteinen Justin kyllästyi kuitenkin nopeasti pikkulapsiin talossa (tai oikeastaan minä kyllästyin hänen nenään) ja lähti kohti kampusta. Mukaansa hän sai stipendit kouluarvosanasta, logiikasta ja luovuudesta.

6.jpg
Julia joutui nyt siis Henrikin kanssa hoitamaan kaksosia juuri kriittisellä hetkellä kahdestaan. Kaksoset nimittäin aikoivat juuri kasvaa taaperoiksi. Äidin sylistä ilmaan ponkaisi Emil.

7.jpg
Juhlan aika! Emil ei perinyt aikaisempien sisarustensa nenäkästä nenää!! Mahtavaa. Emil on tämänhetken perijä. Saa nyt nähdä, mitä Julian mahasta vielä tulee.

8.jpg
Heti perään Henrikin sylistä kasvoi Nooa.

12.jpg
Tässä vielä molemmat kaksoset. Taaempi (ja koukkunenän omaavampi) on Nooa ja edessä oleva Emil.

10.jpg
Emilin luonne on:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 6
Laiska/toimelias: 10
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 9

11.jpg
Ja Nooan luonne on:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 6
Laiska/toimelias: 9
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 1

13.jpg
Ja Julian maha ponnahti taas.

15.jpg
Henrik yritti opettaa ja hoitaa molempia taaperoita yhtäaikaa, mutta eihän siitä mitään tullut, kun aina kun toista toista pystyi opettamaan, toista piti hoitaa. Juliasta ei siihen aikaan varsinaisesti ollut mitään apua, kun tarpeet laskivat niin nopeasti, että hänkin olisi tarvinnut hoitajaa.

16.jpg
Emilin vastustamaton ilme :D

17.jpg
Vihdoin koitti Julian viimeiset tuskanhetket synnytyksien osalta. Tämän jälkeen he eivät enää omia lapsia haluaisi.

18.jpg
Masusta ilmestyi aivan samannäköinen nyytti kuin kaikki aikaisemmatkin. Mustat hiukset ja tummansinisen silmät.

19.jpg
Ja tietystyi. Vielä toinen samanlainen. Talossa on nyt siis yksi lapsi, kaksi taaperoa ja kaksi vauvaa. Ja molemmilla vanhemmilla työpaikka, josta ei sopisi jäädä pois. Ainut lohtu sentään on, että toinen vastasyntyneistä on tyttö. Ainut tyttö talossa. Poika sai nimekseen William ja tyttö on Ariel.

20.jpg
Julia yritti alkaa opettamaan puhumista pikkuisille, muttei kauaa kyennyt. Hänenkin tarpeensa olivat laskeneet raskauden aikana niin alas, että niiden nostamiseen menisi aikaa.

21.jpg
Eikä talon "siisteys" auttanut asiaa ollenkaan. Remukka kyllä kävi joka päivä siivoamassa, mutta pian hänen lähtönsä jälkeen talo oli taas kaaoksessa.

22.jpg
Ja se siitä vielä puuttui kun kaksoset ryhtyivät kapinaan, eikä kumpikaan suostunut käymään potalla, vaikka hätä oli suuri.

23.jpg
Luojan kiitos, vihdoin koitti heidän synttärit.

24.jpg
Kuin myös nuorempian kaksosten.

25.jpg

26.jpg
Tässä Emil ja Nooa. Kuvissa vasemmalla hiuksensa vaaleiksi vaihtanut Emil ja oikealla Nooa.

27.jpg
Tässä taaperoksi pyörähtänyt William (ei nenäkästä nenää!). Hänen luonteensa on:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 6
Laiska/toimelias: 10
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 9

33.jpg
Ja Arielin (joka sai koukkunokan) luonne:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 6
Laiska/toimelias: 9
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 1

28.jpg
Yllättäen eräänä kesäaamuna Julia kaahtui maahan.

29.jpg
Itse kuolema tuli häntä hakemaan. Remukkakin tuli suremaan esimiehensä poismenoa. Ilmeisesti Julia kuoli nälkään. Vaikka kyllä muutkin tarpeet olivat ihan kiitettävän alhaalla..

30.jpg

31.jpg

32.jpg
Pian koulubussi kaartoi pihaan ja Julian poismenon huomanneet lapset alkoivat yhteisen suruvirren.

34.jpg
Julia sai suloisen pienen hautapaikan takapihalta. Tosin vain siksi aikaa, että saisin tehtyä naapurustoon hautausmaan, jonne haudat siirretään. En nimittäin kestä kummituksia! Niitä kun alkaa tulla enemmän, niin elävät ihmiset eivät saa hetken rauhaa.

35.jpg
Eniten Juliasta muistutti kasvimaa takapihalla. Se oli ollut Julian ylpeys. Nyt Henrik hoitikin sitä mallikkaammin kuin koskaan. Onneksi Julia ehti istuttaa hopeisella puutarhanhoitomerkillään salkopavut ja paprikatkin...

36.jpg
Koitti Hankin syntymäpäivä.

37.jpg
Emil oli tapahtumasta aivan haltioissaan. Hän ei malttanut odottaa päivää, jolloin saisi itse kasvaa teiniksi.

38.jpg
Hankin koukkunenästä tuli aivan samanlainen kuin Justininkin. Tavoitteeksi hän sai romantiikan ja elämäntoiveeksi päästä julkkiskokiksi.

39.jpg
Heti seuraavana päivänä kasvoivat myös talon nuorimmat lapsiksi.

40.jpg
Arielista kasvoi erittäin nätti! Eikä nenäkään nyt tässä vaiheessa ole niin paha, kuin teinipojilla. Vähän häiritsevä vain.

41.jpg
Williamista sen sijaan kasvoi oikein naminamipoju! Erittäin söpö. Hän ja Emil taistelevat varmasti verisesti perijän paikasta.

43.jpg
Ja niin saatiin tehtyä hautausmaakin Jonesien tontin viereen, jonne Julian hautakin siirrettiin... Ja niin saapui taloon rauha.


Kommentin olisivat mieltä piristäviä (: