Viime osassa ihan unohdin mainita Justinin luonteen! No, se on:
Sottapytty/siisti: 10
Ujo/menevä: 1
Laiska/toimelias: 7
Vakava/leikkisä: 8
Marisija/kiltti: 9


1.jpg
Vihdoin käynnistyi Julian toinen synnytys. Henrik ja Justus seurasivat tapausta mielenkiinnolla ja innolla. Tosin Justus käytti kyllä hetken hyväkseen ja alkoi maalata taulua nimeltä "Synnytys".

2.jpg
Pian esiin ilmestyikin pienenpieni poikavauva, jolla on samat mustat hiukset kuin Justuksellaki, mutta isältä perityt siniset silmät. Poika sai nimekseen Hank.

3.jpg

4.jpg
Justus sai muuttaa pikkuveljensä tieltä yläkertaan vasta valmistuneeseen huoneeseen. Hankin uusi huone sisustettiin ihan uudelleen vähän vaaleammilla sävyillä.

5.jpg
Yllättäen Henrik oli alkanut ravata vessanpöntöllä pulauttelemassa. Hetken jo pelkäsin (=toivoin) uforaskautta, mutta lopulta se paljastuikin vain ruokamyrkutykseksi, josta siitäkin selvittiin parissa simpäivässä.

6.jpg
Ihan kuin lapsissa ja puutarhaplantaasissa ei olisi tarpeeksi huolta, olivat Jonesit nyt saaneet pensaitakin hoidettavikseen...

7.jpg
Oma nörttipoikamme Justus halusi saada koulusta kympin todistuksen mahdollisimman pian. Niinpä hän palkkasi isänsä opettamaan läksyjen tekoa.

8.jpg
Julia oli saanut oman urapalkintonsa tanssiuralta jo aikoja sitten ja nyt vihdoin Henrik'kin sai omansa, kun yleni meribiologiksi. Takapihalle saatiin nätti karppiallas, mutta eipä sillä sitten voikaan tehdä muutakuin ruokkia ja katsella kaloja.

9.jpg
Mutta katsokaapa, minkänäköistä työtoveria Henrik toi joka päivä kotiin! Tästä naisesta kyllä tulee ehdottomasti jonkun perijän vaimo.

10.jpg
Henrik'kin näköjään tykkäsi... Huomatkaa muuten seinällä Justinin valmiiksi maalaama "Synnytys"-taulu.

11.jpg
Ja Justinista puheenolle, hänen toiveensa toteutui! Hän sai kympin todistuksen jo toisena koulupäivänään.

12.jpg
Henrik sen sijaan oli alkanut harrastaa balettia. No ei vaiskaan. Kuntopisteitä hän vain havittelee.

13.jpg
Aivan ihana tuo hymy! Mahtava.

14.jpg
Hankin vauva-aika meni hirmu nopeasti, niinkuin muidenkin vauvojen... Oli synttäreiden aika!

15.jpg

16.jpg
Hirvittää kyllä tuo nenä. En sitten millään haluaisi että se periytyisi seuraavalle sukupolvelle. Lapsia tehdään sitten niin kauan että edes yksi saa ns. "normaalimman" nenän! Nenää lukuunottamatta Hank on kyllä oikein suloinen.
Hankin luonne:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 6
Laiska/toimelias: 9
Vakava/leikkisä: 3
Marisija/kiltti: 1

17.jpg
Henrik oli ilmeisesti tanssinut balettia tarpeeksi, sillä saavutti pian huippukunnon.

18.jpg
Nyt oli sitten Julian vuoro ravata vessanpöntöllä. Voinen kuitenkin kertoa, että tällä kertaa kyse ei ollut ruokamurkutyksestä...

19.jpg

20.jpg
Hän alkoi kuitenkin orastavasta raskaudesta huolimatta opettaa Hankille kävelyä ja pottailua. Kumpaakaan pikkuinen ei vielä kuitenkaan oppinut.

21.jpg

22.jpg

23.jpg
Tässä välissä tapahtui pienen pieni kriisi. Unohdin simsin päälle kun menin hetkeksi pois tietokoneelta. Olin poissa n. puoli tuntia ja kun tulin takaisin oli kaikilla (paitsi Justuksella, joka nukkui) tarpeet ihan punaisina. Ja Julian maha oli kasvanut kerran... Olipa onni, että en viipynyt sen kauempaa. Ties mitä olisi sattunut. Kriisistä selvittiin ilman minkäänmoisia koodeja, tosin Hankin kehitys taisi äädä vähän jälkeen, kun piti niin kauan hoitaa kaikkien tarpeita.

24.jpg
Joneseita kuitenkin lohdutti, kun kaunis lumivaippa pian peitti koko pihan alleen. Tässä näette muuten koko talon ulkoa.

25.jpg
Ja pian kasvoi Julian masu toisenkin kerran. Julialla on muuten sitten sieltä vapaa-ajan mukana tulleista "lisä-tavoitteista" se sikiävää sorttia, eli hänellä on suurempi mahdollisuus saada kaksoset...

26.jpg
Justus tuntui olevan ainoa joka halusi/ehti nauttia lumesta. Hän rakentelikin lumiukkoja ja lumienkeleitä pitkin pihaa.

27.jpg
Remukka is back! Tosin, entistä sekavampana. Tyyppi jätti roskat monesti vain lojumaan keittiön lattialle ulosviemisen sijaan, ja Henrik sai koko ajan olla vahtimassa hänen touhuja.

28.jpg
Hank ei ollut vieläkään oppinut mitään maata mullistavaa, joten eräänä päivänä Henrik otti itseään niskasta kiinni ja opetti pojalle puhumisen ja kävelemisen.

29.jpg
Puutarhaplantaasi oli jäänyt oikeastaan vain Justuksen harteille. Julialla tarpeet laskivat kovaa vauhtia raskauden takia ja Henrik keskittyi täysillä työhönsä ja Hankiin. Onneksi sentään joku jaksoi pitää tomaattiparoista huolta.

30.jpg
Pian koittikin Hankin synttärit. Poikaparka ei ollut vieläkään oppinut potalla käymistä. Mitenköhän vessanpöntön käyttö tulee sujumaan?

31.jpg
Ja nenäongelma ei kadonnut mihinkään. Eih. Eihän tuollaista nyt voi tulla seuraavaan sukupolveen! Mutta siitä huolimatta, tällä hetkellä Justuksesta ja Hankista ottaisin Hankista mieluummin perijän.

32.jpg
Heti samana iltana käynnistyi vielä Julian synnytyskin.

33.jpg
Hank'kin seurasi tilannetta jännittyneenä ja kirosi niillä pahoilla sanoilla mitä oli tuohon ikään mennessä oppinut.

34.jpg
Masusta pyörähti esiin aivan samannäköinen vauva kuin Hank oli syntyessään, tämäkin poika. Pikkuinen sai nimekseen Nooa.

35.jpg
Julia meni ihan vessaan asti etsimään Henrikiä, vain jotta voisi ojentaa Nooan tälle. Miksihän?

36.jpg
No tietenkin siksi, että voisi pyöräyttää maailmaan toisen kaksosen! Tämä on aivan samannäköinen kuin Nooa, ja myöskin poika. Tämä sai nimekseen Emil.

37.jpg
Vauvat syntyivät, kevät alkoi tulla. Sen näkee siitä, että lumet sekä Justuksen lumiukot alkavat sulaa.

38.jpg
Justus olikin alkanut innoissaan opiskella tähtien tutkimista saatuaan luovuuspisteet täyteen. Päiväsaikaan se kuitenkin mahtoi olla hieman hankalaa.

39.jpg
Lapsenvahdit tunkevat nykyään ihan väkipakolla hoitamaan lapsia ja riistämään rahaa. Julia erotti lastenhoitajan vaikka kuinka monta kertaa, mutta silti se palasi aina seuraavana päivänä takaisin.

40.jpg

41.jpg
Justinin lapsuusaika alkoi olla jo takanapäin. Hänestä kasvoi... eh, komea (?) teini jättimäisen nenän kera.

42.jpg

43.jpg
Edestä Justin on vielä ihan siedettävän näköinen, mutta voi tuota sivuprofiilia... Elämäntoiveeksi noppa heitti hänelle kolmosen, mikä tarkoittaa perhetavoitetta. Elämäntoiveen unohdin katsoa, mutta kerron seuraavassa osassa (':


Kommentit ovat edelleen mukavia.