1.jpg
Julialla oli suhteellisen hyvät luovuuspisteet jo Henrikin luo muuttaessaa. Niinpä hän kulutti vapaa-aikansa maalailemalla kuvia talon tyhjille seinille.

2.jpg
Remukkakin palkattiin taloon, sillä vaikka Julia ja Henrik ovat molemmat siistejä, eivät he jaksa sitä siisteyttä pitkään pitää yllä. Huomatkaa myös Julian valmiiksi maalaama taulu sängyn päädyssä.

3.jpg
Julia ei vieläkään oikein nähnyt Henrikissä "sitä unelmien miestä". Hän kulauttikin kurkkuunsa mietymysjuoman (?) ja kyllä nyt Henrikkimme hänelle kelpaisi. Kolmen salaman kera ;)

4.jpg
Olipa Julia saanut myös pienen puutarhaplantaasin istutettua takapihalle. Ahkerasti hän Henrik apunaan sitä hoiteli.

5.jpg

6.jpg
Henrikillä ja Julialla meni kyllä ihan mukavasti muutenkin kuin puutarhassa. Kihlautumista ja perheenlisäystä mietittiin ankarasti.

7.jpg
Julia halusi kuitenkin ennen lapsia pois sairaala-uralta ja uuden työn tilalle. Hän löysikin päivän lehdestä arkkitehtuurialalta töitä sementin valajana.

8.jpg
Eräs Greta ei enää potkinut jatkuvasti roskiksia kumoon, mutta alkoi ravata Joneseilla oikein ahkeraan. Eikä ikinä edes soittanu ovikelloa, marssi vain sisään pelaamaan shakkia.

9.jpg
Henrik alkoikin sopia riitaansa Gretan kanssa, vain jotta saisi tämän pois talostaan. Lopullisesti.

10.jpg
Koitti Julian ensimmäinen työpäivä sementin valajana. Kaikki tuntui menevän hyvin...

12.jpg
...Kunnes hän kuitenkin sai ensimmäisenä päivänään heti potkut vastattuani väärin urakysymykseen.

14.jpg
Ja eikun uutta työtä samantien etsimään. Lehdestä löytyi tanssiuran työtä. Se kyllä houkuttelikin paljon enemmän kuin arkkitehtuuri.

15.jpg

16.jpg

17.jpg
Samana iltana Henrik yllätti Julian kesken illallisen polvistumalla tämän eteen. Tottakai Julia suostui kihlautumaan Henrikin kanssa. Olihan tätä jo suunniteltukin.

18.jpg
Samantien pariskunta siirtyi makuuhuoneen puolelle. Kenties kertomaan hauskoja vitsejä, kenties hankkimaan toista sukupolvea.

20.jpg

21.jpg
Molemmilla on vähän erilaiset elämäntottumukset. Henrik haluaa pitää itsensä hyvässä kunnossa ja kuntoilee ahkerasti, kun taas Julia vetelee aamupalaksi pussillisen sipsejä.

22.jpg
Erään työpäivän jälkeen Julia ehti vain sulkea auton oven, kun jokin kumpuili pahaa enteilevästi mahassa. Yllättäen Julian maha hieman turposi.

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg
Henrik ja Julia menivätkin nopeasti naimisiin, jotta vauva ei vain saisi Julian sukunimeä vaan Jonesin. Häät pidettiin vaatimattomasti takapihalle kyhätyn hääkaaren alla ilman yhtäkään vierasta.

27.jpg

28.jpg
Vieraiden uupuminen ei kuitenkaan tunnelmaa pilannut. Päinvastoin, Henrik ja Julia jopa leikkasivat hääkakun kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

29.jpg
Ja heti pienen kakkupalan jälkeen Julia alkoi lihoa. Ei suinkaan, lapsihan siellä taas muistuttaa olemassaolostaan.

30.jpg
Ja siinä samassa juhlat eivät enää olleet vieraattomat, sillä Greta astui tapansa mukaan taloon, ja rupesi ahtamaan itseensä kakkua oikein urakalla.

31.jpg
Vihdoin tuli tomaateista ensimmäisetsadot. Raskaanakaan Julia ei jättänyt puutarhasta kaikkea vastuuta Henrikille, vaan hymyssäsuin myi koko tomaattisadon.

32.jpg
Pian ei kuitenkaan olisi enää masu tiellä kyykkiessä, sillä synnytys käynnistyi ! Kesken päivällisen...

33.jpg
Jopa kylpyhuonetta kuurannut remukka kuuli huudot keittiöstä ja kirosi itsekseen.

34.jpg
Masusta kuitenkin vihdoin pullahti ulos suloinen, ruskeasilmäinen, mustahiuksinen ja ilmeisesti isänsä ihonvärin omaava poikatoukka. Se sai nimekseen Justin.

35.jpg

36.jpg
Ihan Justinia varten oli jo valmiiksi rakennettu vanhempien makuuhuoneen viereen pieni lastenhuone. Sinne mahtui juuri sopivasti kehto, vaipanvaihtopöytä sekä potta. Värit eivät kyllä ole kovin monikäyttöiset, mutta niitä voidaan myöhemmin vaihtaa.

37.jpg
Molemmilla vanhemmilla sattui juuri pahasti samaan aikaan työt monena päivänä, joten lastenhoitaja jouduttiin kutsumaan apuun. Ja vaikka niitä tuli pienen erehdyksen takia kaksi kappaletta, silti Justin joutui olemaan pitkiäkin aikoja lattialla.

38.jpg
Mutta hyvä silti, että vanhemmat kävivät töissä. Julia oli ylenyt jo taustatanssijaksi ja Henrik'kin on jo vedenalainen räjäyttäjä.

40.jpg
Vauva-aika kuluu ihan hirvittävän nopeasti, joten Justininkaan synttäreihin ei mennyt kauaa.

41.jpg

42.jpg
Hänestä kasvoi ehkä vähän hassunkin näköinen, koukkunenäinen taapero. Mutta eikös se niin mene, että mitä hassummannäköinen simi on pienenä, sitä komeampi siitä tulee isona ?

43.jpg
Äippä alkoi heti opettaa Justinille elämän pikkuasioita, kuten potalla käymistä, kävelemistä ja puhumista. Tietysti mahtimaidon avulla.

44.jpg
Taas alkoi tulla satoa. Tällä kertaa vain kurkuista. Julia ja Henrik ovat siis molemmat saaneet puutarhanhoidon pronssisen merkin, siksi heillä kasvaa jo kurkkja ja mansikoitakin.

45.jpg
Julian elämäntoiveena on saada 6 lasta naimisiin, ja Henrikin 6 lastenlasta. Eihän heille siis yksi lapsi riitä!! Niinpä Julia joka ilta odotteli miestään viereensä.

46.jpg
Jonesien pihalle oli kuin tyhjästä ilmestynyt torakoita. Tai sitten ne olivat tulleet kauan sitten siitä kun Greta kaateli roskiksia. Joka tapauksessa, Julia joutui niitä sitten myrkyttelemään, ja saipa sen ansiosta vielä flunssan. Onneksi hän parani siitä myös samana päivänä.

47.jpg
Valitettavasti rahat olivat aika niukilla Joneseilla. Niinpä Remukallekaan ei ollut palkkarahoja, ja hän vei puutarhasta yhden sadettimen +4 simoleonia.

48.jpg
Kauaa ei kuitenkaan tarvinnut rahahuolissa märehtiä, sillä Henrik sai samana päivänä ylennyksen ja toi mukavasti käteistä mukanaan. En kylläkään muista miksi hän yleni.

49.jpg
Pian saatiinkin huomata, mihin rahat kannattaisi sijoittaa. Toinen lapsi ilmoitteli tulostaan.

50.jpg
Justinin taaperoaikakin meni kuin siivillä, ja pian oli aika kasvaa lapsen mittoihin.

51.jpg

52.jpg
Hänen "hassunnäköisyys" katosi ehkä hivenen, mutta kyllä tuo nenä ja nuo posket silti pistävät silmään ! Toivotaan, että nekin katoaisivat teiniksi kasvamisen myötä.

53.jpg
Ja kun oikein mitään ei tapahtunut tällä välillä, niin nyt jo Julian maha ponnahtaa toisen kerran.

54.jpg
Jonesit ovat vähän säästäneet rahaa, ja sainkin pian rakennettua heille minimini yläkerran. Tässä rappusaula.

55.jpg
Tällä hetkellä yläkerrassa ei sitten olekaan kuin tämä vaaleanpunainen kylpyhuone, jossa on vain vaivainen amme, ja keskeneräinenmakuuhuone...

56.jpg
Alakerran pohjapiirros

57.jpg
Yläkerran pohjapiirros

Kommenttia saa laittaa :)